Gebruikersverhalen

De zesjarige Peder werd geboren met Cerebrale Parese en kon niet zelfstandig traplopen. Totdat hij een AssiStep traphulp kreeg

Peder & AssiStep1

Peder werd geboren met Cerebrale Parese en was altijd afhankelijk van derden om trap te lopen. Met de AssiStep slaagde hij erin om de trap al zelfstandig te beklimmen bij zijn eerste poging.

Woningaanpassing voor kinderen met een handicap

Zoals de meeste kinderen met cerebrale parese, heeft Peder motorische beperkingen. Dit maakt het voor hem moeilijk om te kruipen, lopen, zitten en rennen. Hoewel hij in zijn eentje veel kan bereiken, heeft hij nooit zelf de trap op kunnen komen. Maar toen zijn familie over de AssiStep hoorde, bood dat Peder hoop.

Ze hebben navraag gedaan om de traphulp thuis te laten installeren.

Tot Peders grote vreugde heeft de AssiStep hem niet alleen in staat gesteld om zelfstandig te trap op te gaan, maar heeft het ook zijn functioneren op andere gebieden verbeterd.Volgens zijn moeder zijn zowel zijn kern spiermassa als zijn lichaamshouding verbeterd door het gebruik van de AssiStep.

Nadat Peder de AssiStep had gekregen, hebben we een groot verschil opgemerkt in hoe hij op normale trappen loopt. Hij heeft meer kracht in zijn spiermassa en zijn lichaamshouding is sterk verbeterd.

– Peder’s moeder

Peder & AssiStep
Peder AssiStep

Wat is cebebrale parese

Cerebrale parese (CP) is de algemene term voor een groep aandoeningen met een verminderde motorische functie dat wordt veroorzaakt door een abnormale ontwikkeling of beschadiging van de hersenen tussen het foetale stadium en de vroege jeugd. Een belangrijk diagnostisch criterium is dat de hersenbeschadiging niet verslechtert, maar statisch blijft (niet vordert). Wat volgt uit de diagnose, hangt af van de grootte en de plaats van de schade. Ongeveer 2 à 3 kinderen op de duizend worden geboren met of ontwikkelen later cerebrale parese.

Waarom de AssiStep een goede keuze is?

pokal

Ontworpen voor uw woning

De AssiStep is ontworpen en ontwikkeld door ingenieurs en industrieel ontwerpers van de toonaangevende technische universiteit van Noorwegen.
De AssiStep is ontworpen om op natuurlijke wijze in uw thuisomgeving te passen.

montering

Kan in de meeste soorten trappen geïnstalleerd worden

AssiStep is ontworpen om zich makkelijk aan te passen aan uw trap. Het kan zowel bij rechte als gebogen trappen worden geïnstalleerd, evenals in trappen met vlakke landingen.

trygg

Houdt u veilig en actief

De AssiStep is getest en gecertificeerd door de wereldwijd erkende TÜV uit Duitsland. Het is goedgekeurd voor gebruikers met een gewicht tot 120 kg en voldoet aan de technische veiligheidsnormen EN ISO 12182: 2012 en EN ISO 14971: 2012.

bredde_foldetinn

Neemt zeer weinig ruimte in

Wanneer het handvat is gevouwen, zult u alleen de prachtige roestvrijstalen leuning opmerken.

Brochures en handleiding

Pdf

AssiStep brochure

AssiStep-brochure-dutch.pdf

Pdf

AssiStep user manual

AssiStep-user-manual.pdf

AssiStep icon

Wilt u de AssiStep proberen?

Neem contact met ons op als u de AssiStep in uw omgeving wilt proberen ->

trygg

Wilt u video’s bekijken van AssiStep gebruikers?

Neem een kijkje in in het video gedeelte ->